Wijnbeurs Aldi, vanaf 28/8/2024

Van 28 augustus tot einde voorraad: sommelier Lieve van Aldi biedt 21 wijnen aan tegen lage prijzen. Met maar liefst een dozijn wijnen in de aanbieding, voornamelijk uit het zuiden van Italië, geven deze beurs nog altijd een vakantiegevoel.

Laat ons u helpen om te kiezen

Graine de Filles 2023 Côtes de Provence

Een mooie naam voor deze klassieke rosé uit de Provence gemaakt van cinsault, grenache en syrah. Fruitig en bloemig, een wijn die op zichzelf gedronken kan worden of eventueel bij een zomerse salade of gebarbecuede merguez, en daarbij uw vakantieherinneringen naar boven te halen.

Vino Nobile de Montepulciano DOCG 2019 Toscane

De Vino Nobile de Montepulciano is een vlaggenschip appellation (Denominazione di Origine Controllata e Garantita) van Toscane. Gemaakt van sangiovese met een vleugje canaiolo, weerspiegelt deze wijn de Toscaanse stijl, typisch en vlot te drinken. Een wijn die niet te veel is geëxtraheerd. Drink aan 16° met pasta alla puttanesca of een lamskoteletje. Waar voor je geld.

Primitivo Nero di Troia 2023 VIA76 Puglia IGP

Een krachtige maar soepele wijn die de rondheid van de primitivo combineert met de aroma’s van pruim en wilde bess van de ‘Nero di Troia’. Een wijn om te ontdekken bij tomatenrisotto of pasta. Koel drinken. Een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Jacques Gièrs